Tilbake til Meny

Julemeny

Julen er en herlig tid og vi hos Anne's Catering ønsker å glede dere med nydelig julemat til alle anledninger. Husk å bestille i god tid.

Runde julesnitter, 4 stk

Kr 240,-

Pris per person

  • Reker m/majones
  • Laks m/eggerøre
  • Roastbiff m/ remulade
  • Skinkestek eller ribbe m/ surkål

Allergener:

  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus. Fisk
  • Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. Skalldyr
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Julesnitter, 5 stk

Kr 250,-

Pris per person

  • Reker m/majones
  • Laks m/eggerøre
  • Roastbeef m/remulade
  • Ribbe m/surkål eller sylte
  • Kalkun m/ waldorfsalat

Allergener:

  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. Skalldyr
  • Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus. Fisk
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Tapastallerken

Kr 250,-

  • Ribbe m/svisker
  • Scampi i sur/søt chilimarinade
  • Seranoskinke m/ melon
  • Amaldinepoteter
  • Focaccia
  • Pastasalat
  • Tzaziki

Allergener:

  • Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. Skalldyr
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Kald Juletallerken

Kr 250,-

  • Ribbe m/surkål
  • Medisterkake
  • Juleskinke
  • Roastbeef
  • Laks
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Loff m/smør, pynt

Allergener:

  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus. Fisk
  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk
  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Julebord

Pris per person

7 retter

Kr 375,-

9 retter

Kr 395,-

10 retter

Kr 445,-

  • Ribbe m/surkål
  • Medisterkake (varm eller kald)
  • Julepølse (varm eller kald)
  • Poteter og saus
  • Roastbeef m/remulade
  • Røkelaks eller gravlaks m/sennepsaus
  • Eggerøre
  • Juleskinke eller sylte
  • Seranoskinke m/amaldinepoteter
  • Kalkun m/waldorfsalat
  • Pepperlaks
  • Spekespyd
  • Kalkun m/waldorfsalat
  • Fylte egg
  • Sild

Alle retter serveres med brød og smør

Allergener:

  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus. Fisk
  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Varm julelunsj

Kr 375,-

1 servering

  • Ribbe
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Surkål, saus/sjy, poteter, tyttebær, svisker og garnityr.

Allergener:

  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Varm julemiddag

Kr 475,-

2 serveringer

  • Ribbe
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Surkål, saus/sjy, poteter, tyttebær, svisker og garnityr.

Allergener:

  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Stekt kalkun med rosenkål, poteter, saus

Kr 395,-

2 serveringer

Allergener:

  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten
  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Pinnekjøtt med kålrabistappe, poteter, sjy og tyttebær

Kr 450,-

2 serveringer

Allergener:

  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Julemat vegetar/veganer

1 servering

Kr 375,-

2 serveringer

Kr 475,-

  • Nøttestek
  • Vegisterkaker
  • Vegisterpølse
  • Poteter
  • Surkål, saus/sjy, poteter, tyttebær, svisker og garnityr.

Allergener:

  • Dette inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, kasjunøtter, pekannøtter, pistasienøtter, paranøtter og macadamianøtter. Du finner ofte nøtter i brød, kjeks, småkaker, desserter, iskrem, sjokolade, marsipan, nøtteoljer og sauser. Ulike typer nøtter brukes i asiatiske og orientalske retter. Type nøtt skal angis i merkingen. Nøtter
  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Desserter

Multekrem

Kr 135,-

Allergener:

  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Riskrem m/rød saus

Kr 85,-

Allergener:

  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Sjokolademousse

Kr 95,-

Allergener:

  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Crème brûlée

Kr 105,-

Allergener:

  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Panacotta m/jordbærcoulis

Kr 105,-

Allergener:

  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Tiramisu

Kr 105,-

Allergener:

  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk

Annes Catering AS

Evjetun 6, 3470 Slemmestad

Telefon: 31 28 05 29

Mobil: 40 03 12 13

Privat: 40 41 36 76

epost: post@annescatering.no

Org nr: 922 359 784