Julemeny
Julen er en herlig tid og vi hos Anne's Catering ønsker å glede dere med nydelig julemat til alle anledninger. Husk å bestille i god tid.
Nr. 1 Runde julesnitter
3 stk. kr. 190,- per pers.
- Reker m/majones
- Laks m/eggerøre
- Ribbe med surkål
Nr. 2 Runde julesnitter
4 stk. kr. 205,- per pers.
- Reker m/majones
- Laks m/eggerøre
- Roastbeef m/remulade
- Skinkestek m/ surkål eller ribbe
Nr. 3 Julesnitter
5 stk. kr. 215,- per pers.
- Reker m/majones
- Laks m/eggerøre
- Roastbeef m/remulade
- Ribbe eller sylte
- Kalkun m/ waldorfsalat
Nr. 4 Tapastallerken
Pris kr. 220,-
- Ribbe m/svisker
- Scampi i sur/søt chilimarinade
- Seranoskinke m/ melon
- Amaldinepoteter
- Focaccia
- Pastasalat
- Tzaziki
Nr. 5 Fingermat til jul – Kalde tapasretter
Velg selv 5 retter, kr. 235,- per pers.
Tillegg kr. 48,- per rett
Minste bestilling 10 personer.
- Scampi i sur/søt chilimarinade
- Grønn asparges m/serranoskinke og parmesan
- Tomatspyd m/ost
- Fylte egg m/laksemousse
- Spyd m/spekemat
- Sylte m/svisker
- Fylt lefse m/gravlaks
- Potet m/røkelaks
- Focaccia- biter fylt m/sylte og grønn pesto
Kald Juletallerken Nr. 1
Pris kr. 205,-
- Ribbe m/rødkål
- Medisterkake
- Juleskinke
- Roastbeef
- Potetsalat
- Loff m/smør, pynt
Kald Juletallerken Nr. 2
Pris kr. 220,-
- Ribbe m/rødkål
- Medisterkake
- Juleskinke
- Roastbeef
- Laks
- Eggerøre
- Potetsalat
- Loff m/smør, pynt
Julebord Nr. 1
kr. 305,- per pers.
- Ribbe m/surkål
- Medisterkake (varm eller kald)
- Røkelaks m/eggerøre
- Spekespyd
- Roastbeef m/ remulade
- Juleskinke eller sylte
- Remulade
- Brød og smør
Julebord Nr. 2
kr. 360,- per pers.
- Ribbe m/surkål
- Medisterkake (varm eller kald)
- Julepølse (varm eller kald)
- Roastbeef m/remulade
- Kalkun m/waldorfsalat
- Røkelaks eller gravlaks m/sennepsaus
- Eggerøre
- Juleskinke eller sylte
- Spekespyd
- Brød og smør
Julebord Mix Nr. 3
kr. 395,- per pers.
- Ribbe m/surkål
- Medisterkake
- Julepølse
- Saus, poteter
- Roastbeef m/remulade
- Røkelaks eller gravlaks m/sennepsaus
- Eggerøre
- Juleskinke eller sylte
- Seranoskinke m/amaldinepoteter
- Kalkun m/waldorfsalat
- Pepperlaks
- Brød og smør
Varm julelunsj
(1 gang servering), kr. 325,-
- Ribbe
- Medisterkake
- Julepølse
- Rødkål, saus/sjy, poteter, tyttebær, svisker og garnityr.
Varm julemiddag
(2 ganger servering), kr. 365,-
-Ribbe
-Medisterkake
-Julepølse
-Rødkål, saus/sjy, poteter, tyttebær, svisker og garnityr
Stekt kalkun
(2 ganger servering), kr. 345,-
- Stekt kalkun, rosenkål, poteter, saus
Pinnekjøtt
(2 ganger servering), kr. 390,-
- Pinnekjøtt, kålrabistappe, poteter, sjy og tyttebær
Desserter
- Multekrem, kr. 115,-
- Riskrem m/rød saus, kr. 75,-
- Sjokolademousse, kr. 70,-
- Creme brulee, kr. 85,-
- Panacotta m/jordbærcoulis, kr. 85,-
- Tiramisu, kr. 95,-