Kontakt oss

Julemeny

Julen er en herlig tid og vi hos Anne's Catering ønsker å glede dere med nydelig julemat til alle anledninger. Husk å bestille i god tid.

Nr. 1 Runde julesnitter

3 stk. kr. 190,- per pers.

  • Reker m/majones
  • Laks m/eggerøre
  • Ribbe med surkål

Nr. 2 Runde julesnitter

4 stk. kr. 205,- per pers.

  • Reker m/majones
  • Laks m/eggerøre
  • Roastbeef m/remulade
  • Skinkestek m/ surkål eller ribbe

Nr. 3 Julesnitter

5 stk. kr. 215,- per pers.

  • Reker m/majones
  • Laks m/eggerøre
  • Roastbeef m/remulade
  • Ribbe eller sylte
  • Kalkun m/ waldorfsalat

Nr. 4 Tapastallerken

Pris kr. 220,-

  • Ribbe m/svisker
  • Scampi i sur/søt chilimarinade
  • Seranoskinke m/ melon
  • Amaldinepoteter
  • Focaccia
  • Pastasalat
  • Tzaziki

Nr. 5 Fingermat til jul – Kalde tapasretter

Velg selv 5 retter, kr. 235,- per pers.

Tillegg kr. 48,- per rett Minste bestilling 10 personer.

  • Scampi i sur/søt chilimarinade
  • Grønn asparges m/serranoskinke og parmesan
  • Tomatspyd m/ost
  • Fylte egg m/laksemousse
  • Spyd m/spekemat
  • Sylte m/svisker
  • Fylt lefse m/gravlaks
  • Potet m/røkelaks
  • Focaccia- biter fylt m/sylte og grønn pesto

Kald Juletallerken Nr. 1

Pris kr. 205,-

  • Ribbe m/rødkål
  • Medisterkake
  • Juleskinke
  • Roastbeef
  • Potetsalat
  • Loff m/smør, pynt

Kald Juletallerken Nr. 2

Pris kr. 220,-

  • Ribbe m/rødkål
  • Medisterkake
  • Juleskinke
  • Roastbeef
  • Laks
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Loff m/smør, pynt

Julebord Nr. 1

kr. 305,- per pers.

  • Ribbe m/surkål
  • Medisterkake (varm eller kald)
  • Røkelaks m/eggerøre
  • Spekespyd
  • Roastbeef m/ remulade
  • Juleskinke eller sylte
  • Remulade
  • Brød og smør

Julebord Nr. 2

kr. 360,- per pers.

  • Ribbe m/surkål
  • Medisterkake (varm eller kald)
  • Julepølse (varm eller kald)
  • Roastbeef m/remulade
  • Kalkun m/waldorfsalat
  • Røkelaks eller gravlaks m/sennepsaus
  • Eggerøre
  • Juleskinke eller sylte
  • Spekespyd
  • Brød og smør

Julebord Mix Nr. 3

kr. 395,- per pers.

  • Ribbe m/surkål
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Saus, poteter
  • Roastbeef m/remulade
  • Røkelaks eller gravlaks m/sennepsaus
  • Eggerøre
  • Juleskinke eller sylte
  • Seranoskinke m/amaldinepoteter
  • Kalkun m/waldorfsalat
  • Pepperlaks
  • Brød og smør

Varm julelunsj

(1 gang servering), kr. 325,-

  • Ribbe
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Rødkål, saus/sjy, poteter, tyttebær, svisker og garnityr.

Varm julemiddag

(2 ganger servering), kr. 365,-

-Ribbe -Medisterkake -Julepølse -Rødkål, saus/sjy, poteter, tyttebær, svisker og garnityr

Stekt kalkun

(2 ganger servering), kr. 345,-

  • Stekt kalkun, rosenkål, poteter, saus

Pinnekjøtt

(2 ganger servering), kr. 390,-

  • Pinnekjøtt, kålrabistappe, poteter, sjy og tyttebær

Desserter

  • Multekrem, kr. 115,-
  • Riskrem m/rød saus, kr. 75,-
  • Sjokolademousse, kr. 70,-
  • Creme brulee, kr. 85,-
  • Panacotta m/jordbærcoulis, kr. 85,-
  • Tiramisu, kr. 95,-
God jul og godt nyttår
Tapastallerkenjuletallerken-nr2
Juletallerken nr. 2
Spyd med spekemat
Asparges m/serranoskinke og permesan
Asparges m/serranoskinke og permesan

Allergener

Gluten, skalldyr, egg, fisk, sennep, nøtter, bløtdyr