Tilbake til Meny

Skalldyrbord

Skalldyrbord

Kr 465,-

Pris per pers

  • Krabbeskjell
  • Rekeoppsats (reker m/skall)
  • Blåskjell
  • Kreps
  • Marierte scampi
  • Majones
  • Brød og smør

Allergener:

  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. Skalldyr
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

1/2 Hummer

Be om pris

Allergener:

  • Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. Skalldyr

Annes Catering AS

Evjetun 6, 3470 Slemmestad

Telefon: 31 28 05 29

Mobil: 40 03 12 13

Privat: 40 41 36 76

epost: post@annescatering.no

Org nr: 922 359 784