Tilbake til Meny

Koldtbord

Vanlig koldtbord

Kr 295,-

  • Karbonade m/løk eller kylling
  • Appelsinskinke
  • Roastbeef m/remulade
  • Kjøtt- eller skalldyrkabaret
  • Røkelaks eller gravlaks m/sennepsaus
  • Eggerøre

Allergener:

  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus. Fisk
  • Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. Skalldyr
  • Dette inkluderer sennep, sennepspulver og sennepsfrø. Du finner ofte sennep i bearbeidede kjøttprodukter, curryretter, marinader, salatdressinger, sauser og supper. Sennep
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Koldtbord - Anne’s spesial

Alle fat er ferdig pyntet og kan settes rett på bordet.

8 retter

Kr 360,-

9 retter

Kr 380,-

10 retter

Kr 430,-

  • Vestkystsalat
  • Rekeoppsats (reker m/skall)
  • Karbonade m/løk
  • Grillet kylling
  • Roastbeef m/remulade
  • Svinestek
  • Hel glasert ørret
  • Glaserte ørretbiter
  • Røkelaks
  • Gravlaks m/sennepsaus
  • Eggerøre
  • Kjøttkabaret
  • Skalldyrkabaret
  • Appelsinskinke
  • Kalkunbryst m/waldorfsalat
  • Melon og spekeskinke
  • Fylte egg
  • Pepperlaks
  • Marinerte scampi
  • Spyd med spekemat
  • Blåskjell
  • Pastasalat med soltørkede tomater
  • Marinerte Amadinepoteter m/løk og sherrytomat

Allergener:

  • Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. Egg
  • Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus. Fisk
  • Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. Melk
  • Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. Skalldyr
  • Dette inkluderer sennep, sennepspulver og sennepsfrø. Du finner ofte sennep i bearbeidede kjøttprodukter, curryretter, marinader, salatdressinger, sauser og supper. Sennep
  • Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. Svoveldioksid og sulfitter
  • Dette inkluderer stangselleri (stilkselleri), samt blader, frø og rot (knoll) av selleriplanten. Selleri finner du ofte i krydder og krydderblandinger, salater, noen bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, supper, dressinger og buljong. Selleri
  • Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. Kornslag som inneholder gluten

Annes Catering AS

Evjetun 6, 3470 Slemmestad

Telefon: 31 28 05 29

Mobil: 40 03 12 13

Privat: 40 41 36 76

epost: post@annescatering.no

Org nr: 922 359 784